De stichting
Stichting Ponyopvang
" Second Chance "
De stichting
Omdat het veel kosten met zich mee brengt ben ik in Juni 2009 een stichting begonnen, namelijk.
Stichting Ponyopvang Second Chance.
Omdat er nog veel pony's zijn in Nederland die onze hulp hard nodig hebben, en die een tweede kans verdienen willen we deze opvang uitbreiden.

Wat doen wij:

Wij vangen deze pony's op een rustig locatie op.
Laat ze eerst helemaal tot zich zelf komen met eventuele nodige medische hulp.
Nadat de pony's weer helemaal zich zelf zijn en goed tot rust gekomen zijn pakken we dit weer rustig op voor herplaatsing.
Hierbij kunt u denken dat de pony's als gezeldschap of recreatief herplaatst kunnen worden.

Donaties gezocht:

Omdat ik dit allemaal uit mijn eigen inkomen moet betalen zoek ik ook mensen die mijn stichting een warm hart willen toedragen.
Bijvoorbeeld uit een gift, sponsoring of geschenken (voer en anderen toebehoren).

Andere soorten donaties wat wij ook zeer op prijs stellen:

Wortels
- Appels
- Alles wat de stichting kan helpen is welkom

Mocht u een pony hebben of kennen die onze hulp nodig heeft, laat het ons weten.
bel naar: 06 30620223 /
 Of stuur een email .

!Klik op de advertenties om ons te helpen!

WelkomEven voorstellenDe stichtingFoto's: Stichting pony'sHindernissenFoto's HindernissenStalling ouderen pony'sGastenboekSponsorContact