De stichting
Stichting Ponyopvang
" Second Chance "

Wie ben ik:

Ik, Yvonne de Kroon, ben deze stichting begonnen omdat ik na mijn eerste pony er een tweede pony bij wilde kopen toen kwam ik bij een verwaarloosde pony terecht.

Dit deed mij echter veel pijn en heb deze pony meegenomen.

Vanaf toen kocht ik schrijnende gevallen via internet, er schijnen nog veel pony’s te zijn in ons land die onze hulp hard nodig hebben.

Vandaar dat ik deze stichting heb opgericht.

In juni 2009 ben ik officeel een stichting begonnen onder de naam: Stichting Ponyopvang Second Chance.

Het is erg om te weten dat dieren verwaarloosd worden, paarden worden ingeslapen of zwaar verwaarloosd. Ik heb
naar een manier gezocht om deze paarden te helpen, onze stichting is het resultaat.

klik hier om naar de begin pagina te gaan

WelkomEven voorstellenDe stichtingFoto's: Stichting pony'sHindernissenFoto's HindernissenStalling ouderen pony'sGastenboekSponsorContact